بیل مکانیکی چیست و کاربرد آن

کاربرد بیل مکانیکی هیدرولیکی چیست؟

بیل مکانیکی چیست و کاربرد آن, بیل های مکانیکی به دلیل قدرتی که دارند ، کاربرد های بسیاری دارند که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حفر کانال، گودال و زیرسازی
  • حمل مواد ، خاک ، نخاله و زباله
  • برش توسط انواع جلوبند های هیدرولیکی
  • جنگل داری
  • جنگل زدایی
  • تخریب
  • معدن کاری
  • لایروبی رودخانه و جداول و معابر
  • حفاری آبی که در آن با استفاده از آب با فشار بالا ، خاک را جابجا می کنند.
بیل مکانیکی چیست و کاربرد آنبیل مکانیکی چیست و کاربرد آن

برف روبی بیل مکانیکی چطور ساخته شدند؟

اولین بیل مکانیکی در سال 1836 توسط ویلیام اسمیت اوتیس ساخته شد. ویلیام اسمیت اوتیس مخترع آمریکایی بیل بخار بود. اوتیس در 24 فوریه 1839 حق ثبت اختراع خود را دریافت کرد و به صورت چشمگیری سبب تسهیل عملیات خاک برداری و حفاری شد.

اما اولین بیل مکانیکی هیدرولیکی در سال 1882 توسط کمپانی آرمسترانگ ویتورث در انگلستان ساخته شد که یک شرکت تولید کننده بریتانیایی در سال های اولیه قرن بیستم بود و در زمینه ساخت اسلحه ، کشتی ، لوکوموتیو ، هواپیما و خودرو فعالیت داشت.

در آن زمان برای عملکرد هیدرولیکی بیل ، از آب استفاده می شد. بر خلاف بیل مکانیکی های امروزی که از مایع هیدرولیکی استفاده می کنند. درواقع بیل ها در آن زمان یک ماشین هیدرولیکی نبود، بلکه ماشین هیبریدی ای بود که در آن برای حرکت دادن باکت از کابل با سیلندر استفاده می شد.

ولی در نهایت اولین بیل مکانیکی تمام هیدرولیکی در سال 1897 توسط کمپانی کیلگور ماشین ساخته شد. این ماشین فقط چهار سیلندر بخار داشت و در آن از زنجیر یا کابلی استفاده نشده بود.

طراحی و شکل ظاهری بیل مکانیکی

بیل های هیدرولیکی امروزه اندازه های متفاوتی دارند. به بیل های کوچک تر بیل های مینی یا کامپکت گفته میشود. برای مثال کوچک ترین بیل مینی متعلق به برند کاترپیلار است که وزنی حدود 930 کیلوگرم و قدرت 13 اسب بخار دارد. و بزرگ ترین مدل این کمپانی بزرگ ترین مدل از بیل های مکانیکی می باشد که وزنی بالغ بر 9799900 کیلوگرم و قدرت 4500 اسب بخار دارد. و باکت آن حجمی بالغ بر 52 متر مربع دارد.

سه بخش اصلی بیل مکانیکی شامل موارد زیر است:

خانه : خانه شامل اتاق فرمان، وزنه تعادل ، موتور، سوخت و مخازن هیدرولیکی روغن می باشد. خانه توسط محور مرکزی به بخش زیرین متصل است. روغن با فشار زیاد از طریق مفصل گردانی در محور مرکزی به موتور هیدرولیکی چرخ ها می رسد و به ماشین امکان چرخش 360 درجه و همچنین حرکت به چپ و راست را می دهد.

بخش زیرین : شامل چرخ ها و گیربکس(که شامل موتور هیدرولیکی و چرخدنده هایی میشود که عامل حرکت چرخ ها هستند). همچنین بخش زیرین می تواند مانند بولدوزر دارای تیغه (قطعه فولادی که به هدف جابجایی موانع و هل دادن اجسام جلوی دستگاه تعبیه می شود) باشد.

بازو : بازوی مفصلی نیز امکان حرکات بالا و پایین، نزدیک و دور و یا حفاری را برای ماشین فراهم می سازد. بازوی مفصلی شامل بازو، استیک، باکت و سه مفصلی که قطعاتش را به هم و به خانه متصل می کند می شود. بازو که به خانه متصل می شود امکان حرکات بالا و پایین را به دستگاه می دهد.

بیل های مکانیکی ازاولین ماشین آلات مدرن ساختمانی است که درعملیات خاکی بکار رفته است بیل های مکانیکی عمدتا” برای گود برداری درخاک وبارکردن آن با کامیون یا تریلی و یا تسمه نقاله ها بکارمیرود انواع پرقدرت آن قادر به گودبرداری در تمام انواع خاکها بجز چرخ سنگها بدون تخریب اولیه میباشد.

بیل های مکانیکی از سه قسمت اساسی تشکیل شده است :

ارابه: قسمت اتاقک گردان روی ارابه و قسمت الحاقی جلوی ماشین .

ارابه یا شاسی : شاسی به دونوع تقسیم میشود شاسی چرخ زنجیری شاسی چرخ لاستیکی

شاسی چرخ زنجیری با ثبات و قابل اطمینان برای اتاقک چرخنده فوقانی ایجاد میکند و قابلیت تحرک بسیار خوبی در محل خاک برداری ایجاد میکند . درضمن به دلیل سطح وسیع چرخها فشارکمی برروی خاک ایجاد میکند که امکان کاربر روی خاکهای سست را فراهم میکند درمواردی که برحسب نوع خاک اصطحکاک بیشتری مورد نیازبوده و مسئله لغزندگی وجود داشته باشد نقش زنجیر درماشین اهمیت پیدا میکند درعوض اینگونه بیلها سرعت کمی دارند.

شاسی های چرخ لاستیکی دارای سرعت حرکتی بیشتری بوده و لذا برای کارهای کوچکی که تعداد سفرزیاد بوده و سطح راه مورد استفاده محکم باشد مفیدترند این نوع شاسی خود بردو نوع است : نوع خود متحرک که از اتاقک فرمان میگیرد و نوع دیگر که درقسمت عقب کامیون نصب میشود وآن را کامیونی میگویند.

سرعت نوع اول ۵۰ وسرعت نوع دوم ۸۰ کیلومتر درساعت میرسد.

قابلیت های بیل مکانیکی

از جمله قابلیت های این وسیله سنگین، باید به نصب چکش ، سنگ جت، مته، قیچی فلزبر، چنگک، گراپ و ادوات دیگر اشاره داشت. نصب کردن چکش هیدرولیکی یا پنوماتیک به جای باکت این دستگاه، امکان این را برای ما فراهم می کند که سطوح و حجم های سنگی یا بتونی را که با توجه به دلایلی نمی توان با مواد منفجره یا کمپرسور تخریب نمود، به وسیله مجموعه این دو وسیله یعنی بیل و چکش تخریب کرد.

حجم کم باکت و هزینه های زیاد نگهداری، برای خاک های نرم و با حجم بالا، لودر یک وسیله اقتصادی تر است، ولی برای استفاده در ساخت و سازهای شهری مناسب نیست. چون برای ساختمان های اطراف، رانش ایجاد شده که این موضوع موجب برتری بیل مکانیکی هم می شود.

و در آخر

امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.

به شما بزرگواران پیشنهاد می دهیم که دیگر وبلاگ های ما را نیز مشاهده بفرمایید.

تلفن فروشگاه: 0215607064302155746620

مدیر فروش: 0912823273909195002280

پشتیبانی: 09385005054

اینستاگرام: Rah.sazyadak@

واتساپ: 09128232739

ساعت کاری: ۸ صبح تا ۸ عصر

آدرس: تهران, سه‌ راه آذری خیابان ۴۵ متری زرند پاساژ کاتر پیلار طبقه زیر همکف پلاک 22

مدیریت: مرتضی اترکی


لوازم یدکی هیوندای ، لوازم یدکی بیل مکانیکی، لوازم خودرو ، صنعت خودرو سازی، بیلمکانیکی، لوازم دوو، لوازم دوسان، لوازم زوملاین، لوازم دینام، لوازم تسمه، لوارم لودر، سر سیلندر، شماره تلفن لوازم یدکی هیوندای، شماره تلفن لوازم یدکی بیل مکانیکی، لوازم یدکی بیل مکانیکی هیوندای در تهران, لوازم یدکی بیل بکهو تهران, قیمت لوازم یدکی بیل بکهو, روتور انگشتی, دنده گردون ۳۳۰, دنده گردون ۳۲۰, دنده گردان‌, پمپ مادر, ماشین آلات راهسازی, لوازم راهسازی, لوازم یدکی بیل و لودر, لوازم یدکی ماشین سنگین, لوازم یدکی بیل مکانیکی ، لوازم یدکی لودر ، لوازم یدکی دامپتراک ، لوازم یدکی گریدر، لوازم یدکی لیفتراک , لوازم یدکی لوله گذار, لوازم یدکی لیفتراک هپکو, لوازم یدکی بلدوزر چینی, لوازم یدکی اسکید لودر, لوازم یدکی بیل بکهو, لوازم یدکی ژنراتور ولوو, لوازم یدکی کامیون , قطعات بیل مکانیکی کوماتسو, قطعات بیل مکانیکی دوسان, قطعات بیل مکانیکی هوندای,قطعات بیل مکانیکی زوم لاین, قطعات بیل مکانیکی ولوو, قطعات بیل مکانیکی هپکو ,  قطعات بیل مکانیکی لیبهر 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای الزامی میبایست تکمیل شوند.

بازگشت به بالا
با ما در تماس باشید